Woo en Gevolgen

woo-en-gevolgen

13-09-21 09: 38: 00,

Clif High’s datasets wijzen op een volledige ontrafeling van de Mainstream Media rond de derde week van oktober, wat een keerpunt zal betekenen voor de Normies, waarvan velen eindelijk zullen beginnen in te zien wat er werkelijk aan de hand is.

Het lijkt erop dat de vrijgave van de auditresultaten zal leiden tot het afsluiten van het internet en andere communicatiemiddelen om de verspreiding te stoppen van informatie die schadelijk is voor het Biden-regime. Clif zegt dat deze actie, zij het van korte duur, het tegenovergestelde effect zal hebben van wat de bedoeling was en dat het een enorme hoeveelheid Normies zal Red-Pillen.

Ook eindigt het fiscale jaar van de begroting van de Amerikaanse regering eind september en Treasury Secretary Janet Yellin heeft al gezegd dat half oktober, de VS mogelijk “niet in staat zal zijn om aan haar verplichtingen te voldoen, voor het eerst in onze geschiedenis.”

Clif zegt dat de Amerikaanse dollar een ernstige degradatie zal ondergaan en dat er een ineenstorting zal zijn van het Federal Reserve banksysteem.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: