Ziekenhuis zegt geen baby’s meer te zullen halen na ontslag van personeel over vaccinatieplicht + meer

ziekenhuis-zegt-geen-baby’s-meer-te-zullen-halen-na-ontslag-van-personeel-over-vaccinatieplicht-+-meer

13-09-21 07: 12: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

A Hospital Says It Won’t Deliver Babies After Staffers Resigned Over Coronavirus Vaccine Mandate

The Washington Post reported:

Een ziekenhuis in Upstate New York kondigde aan dat het deze maand zal stoppen met de bevalling van baby’s nadat verschillende personeelsleden van de kraamafdeling ontslag hadden genomen over het coronavirus vaccinatiemandaat van het ziekenhuissysteem.

Minstens zes ongevaccineerde kraamverzorgsters van het Lewis County General Hospital hebben de afgelopen dagen ontslag genomen, en zeven anderen beslissen nog niet of ze zich laten vaccineren, zei Gerald Cayer, chief executive officer van het Lewis County Health System, op een vrijdag gehouden persconferentie. Het personeelstekort zal ertoe leiden dat het ziekenhuis “niet in staat is om veilig personeel” te leveren aan de kraamafdeling vanaf september

” Lees verder

%d bloggers liken dit: