20 minuten: Tegenstanders willen boetes voor de rechter aanvechten

14-09-21 08: 30: 00, “Wie de certificaatplicht handhaaft, handelt in strijd met de epidemiewet en met de grondwet.”

Volgens advocaat Philipp Kruse bestaat er geen wet die mensen verplicht eerst hun gezondheid aan te tonen. De bewering dat niet-ingeënte mensen een gevaar voor de bevolking vormen, is een onhoudbare fictie, zei hij. “Wie de certificeringsplicht handhaaft, handelt in strijd met de federale grondwet (art. 8 BV, discriminatieverbod), alsmede met de epidemiewet en de Covid-wet 19 van de Zwitserse Bondsstaat”, schrijft de advocaat Philipp Kruse op zijn Telegram-kanaal. Geen van deze gezaghebbende wetten (…)

” Lees meer

Bondsraad maakt zich strafbaar met uitgebreide certificaatverplichting

Dit is de mening van advocaat Jacques Schroeter uit Sitten in het kanton Wallis. Met zijn optreden voldoet de Bondsraad onder meer aan het strafbaar stellen van dwang.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: