9/11 en de politiek van angst en zelfbehoud

9/11-en-de-politiek-van-angst-en-zelfbehoud

14-09-21 01: 04: 00,

Door Whitney Webb: Zij is sinds 2016 schrijfster, onderzoekster en journaliste. Zij heeft voor verschillende websites geschreven en was redacteur en senior onderzoeksverslaggever voor MintPress News van 2017 tot 2020. Ze schrijft momenteel voor haar eigen Outlet Unlimited Hangout en levert bijdragen aan The Last American Vagabond en MintPress News

Ofwel zullen we herinnerd worden als een land dat vrijheid voor iedereen ernstig nam, ofwel zullen we herinnerd worden als een natie van lafaards die, gedreven door angst, bereid waren om eerst deze groep en dan die groep van hun vrijheid te beroven – voor de vrijheid helemaal verloren ging.

De 20. Verjaardag van 11. September 2001 is een bijzonder sombere maand. Niet alleen omdat het de twintigste verjaardag is van de verschrikkelijke gebeurtenissen van die dag, maar ook omdat we in die tijd weinig geleerd lijken te hebben.

De angst en het trauma,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: