Advocaat: ‘Ik ben verbijsterd’. Oproep aan getroffen bedrijven.

advocaat:-‘ik-ben-verbijsterd’-oproep-aan-getroffen-bedrijven.

14-09-21 08:24:00,

Van Bob Maes Advocaten :

“Per 25 september verdwijnt de anderhalvemetersamenleving. Daar staat de invoering van de coronapas tegenover. Wie toegang wil krijgen tot horeca, sportwedstrijd, concert of theater moet kunnen laten zien dat hij gevaccineerd, hersteld of negatief getest is.” Laat dat even inzinken. 

Voor het eerst in mijn leven word ik – en velen met mij, waaronder mijn gezin – actief gediscrimineerd door diezelfde overheid aan wie we jaarlijks, mede namens onze medewerkers, ettelijke tonnen aan directe en indirecte belastingen en premies overmaken. Ik ben hier oprecht door geschokt. Men heeft werkelijk geen idee wat voor hellend vlak men hiermee op gaat (en dan laat ik de historische vergelijkingen nog even voor wat ze zijn). 

Dat blijkens de peilingen kennelijk een substantieel deel van de Nederlanders deze maatregel steunt, maakt het alleen nog maar treuriger. Die Nederlanders vinden een tweedeling tussen eerste- en tweederangsburgers dus kennelijk geen enkel probleem. Voor een deel is dat omdat ze volledig verkeerd zijn geïnformeerd door de media én de overheid, want gevaccineerden en ongevaccineerden zijn vrijwel even besmettelijk. Een ander deel – waaronder een substantieel deel van de media en de intelligentsia – vindt het wel best of ondersteunt dit beleid zelfs openlijk. Ik vraag me af wat erger is. Beide groepen miskennen dat deze vaccins niet alleen maar voordelen, maar ook nadelen hebben in de vorm van ernstige bijwerkingen, soms met de dood als gevolg. 

Deze maatregel is onwettig, strafbaar, woordelijk in strijd met de Grondwet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: