Advocaat slaat alarm: gedwongen vaccinatie is misdaad tegen de menselijkheid

advocaat-slaat-alarm:-gedwongen-vaccinatie-is-misdaad-tegen-de-menselijkheid

14-09-21 05: 41: 00,

De Amerikaanse president Joe Biden wil bedrijven met 100 of meer werknemers verplichten zich te laten vaccineren tegen het coronavirus of wekelijks een coronavirustest te laten doen. Eerder kondigde hij verplichte vaccinaties aan voor overheidswerknemers en mensen die werken in gezondheidsinstellingen en ziekenhuizen die overheidssteun ontvangen.

Advocaten luiden de noodklok over deze maatregelen. Advocaat Tom Renz acht de aangekondigde verplichte vaccinatie “ongrondwettelijk”. Hij gelooft dat dit een manier is om de aandacht af te leiden van andere dingen die op dit moment in de wereld gebeuren, en niet zozeer te maken heeft met Corona.

Experiment

Renz vertelde One America News dat tussen 50 en 100 miljoenen Amerikanen liever stoppen dan een spuitje krijgen. Dit zal grote gevolgen hebben voor de economie, zei hij.

Biden dwingt mensen om een experiment te ondergaan waarbij ze worden ingespoten met een ongetest vaccin. Een vaccin,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: