Amerikaanse topgeneraals logen over de oorlogen in Afghanistan en Irak om hun carrière te bevorderen

amerikaanse-topgeneraals-logen-over-de-oorlogen-in-afghanistan-en-irak-om-hun-carriere-te-bevorderen

14-09-21 11: 48: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Volgens de jaarverslagen van het Pentagon over militaire rechtspraak zijn er sinds 2001 meer dan 1,3 miljoen gevallen van tucht in het Amerikaanse leger geweest, meestal in verband met de zogenaamde “War on Terror.” Maar zoals The Intercept belichtte, hebben de generaals die het Congres en het Amerikaanse publiek misleidden over de oorlogen in Afghanistan en Irak niet alleen repercussies ontlopen na het voeren van een desinformatiecampagne gedurende 20 jaar, maar werden ze in plaats daarvan beloond voor hun bedrieglijk positieve beoordelingen. “Toen ze met pensioen gingen met royale militaire pensioenen, kregen ze goedbetaalde banen in de raad van bestuur van bedrijven, waar ze verder profiteerden van hun onoprechtheid,” schreef Peter Maass in The Intercept.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: