Australische dokter: “Je weet dat als je je niet laat vaccineren, je zult sterven”

13-09-21 10: 49: 00,

Een uitgelekte video laat zien hoe de Australische autoriteiten van plan zijn om mensen angst aan te jagen. (Met video)

Gepubliceerd op 14. September 2021 door RL.

In Australië is het de bedoeling om de mensen in angst te blijven houden. Dit blijkt uit een uitgelekte Zoom-videoconferentie met gezondheidsexperts waarover het mediaportaal WWAY3 bericht. Daarin spraken Shelbourn Stevens, voorzitter van de National Health and Medical Research Council (NHMRC), Mary Kathryn Rudyk, een arts van het New Hanover Regional Medical Center, en marketingdirecteur Carolyn Fisher over Covid-communicatie.

Ze spraken onder andere over hoe patiënten die naar het ziekenhuis kwamen met of vanwege Covid-19

” Lees verder

%d bloggers liken dit: