Bij adolescenten zijn de nadelen van Covid “vaccinatie” veel groter dan de voordelen

13-09-21 10: 50: 00,

Gepubliceerd op 14. September 2021 door KD.

Ambtenaren benadrukken bij elke gelegenheid dat, ondanks bepaalde bijwerkingen, de voordelen van vaccinaties groter zijn dan de risico’s. Tot dusver is hiervoor nog geen concreet bewijs geleverd. Nu is er een nieuwe studie gepubliceerd waarin precies deze vraag voor jongeren wordt onderzocht.

De studie is gepubliceerd op 30. Augustus 2021 op MedRXiv, de preprint studie had tot doel de frequentie van hartspierontsteking (myocarditis) na Covid vaccinatie in de 12- tot 17-leeftijdsgroep te bepalen in relatie tot hun Covid 19-hospitalisatierisico. Deze incidentie zou van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling van een aanbevelingskader voor vaccinatie. Dit zou vereisen dat de nadelen tegen de voordelen voor deze patiëntengroep worden afgewogen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: