Bitcoin de Messias: El Salvador gaat Crypto

bitcoin-de-messias:-el-salvador-gaat-crypto

14-09-21 03: 51: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In een bepaalde delicatessenzaak in Zuid-Melbourne is een tongue-and-cheek-boodschap aan de kassa bevestigd. “Bitcoin wordt daar geaccepteerd”, staat er vrolijk te lezen. Natuurlijk is het niets van dat alles, een plagerige list voor de gokkers en degenen die een oogje in de richting van de winkel werpen. Koud geld blijft koning, zij het met een aangetaste kroon; pandemische tijden hebben de consument naar niet-intieme transacties zoals contactloos betalen gedreven.

Eén land heeft besloten om het gebruik van cryptocurrency een realiteit te maken, en steekt zijn nek uit door bitcoin te adopteren als iets wat lijkt op een economische messias. Weinigen dachten dat het El Salvador zou zijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: