Bondsraad stelt zich bloot aan vervolging met uitgebreide certificaatverplichting

13-09-21 10: 51: 00,

Bondsraad maakt zich strafbaar met uitgebreide certificaatverplichting

Gepubliceerd op 14. September 2021 door RL.

Vorige week heeft de Zwitserse regering de uitgebreide certificaatverplichting ingevoerd. Sindsdien hebben de gebeurtenissen zich ontvouwd. In heel Zwitserland komt steeds meer verzet tegen de tweedeling van de samenleving.

Ook steeds meer advocaten worden actief. Voor de advocaat en notaris Jaques Schroeter uit Sion (kanton Wallis) heeft de regering met deze laatste stap meer dan alleen een rode lijn overschreden. In een open brief aan de Bondsraad van 9 september heeft hij laten weten wat hij van de laatste maatregelen van de Zwitserse regering vindt:

“Met de maatregelen van 8 september 2021 was u in staat om het kleine moreel verder,

” Lees

%d bloggers liken dit: