Carlson waarschuwt: “Als machten je kunnen dwingen om een shot te nemen, waar kunnen ze je dan nog meer toe dwingen?”

carlson-waarschuwt:-“als-machten-je-kunnen-dwingen-om-een-shot-te-nemen,-waar-kunnen-ze-je-dan-nog-meer-toe-dwingen?”

14-09-21 03: 05: 00,

Tucker Carlson waarschuwde maandag dat vaccinatie-eisen “over macht gaan,” eraan toevoegend dat “deze eisen zo duidelijk irrationeel zijn dat het hele punt van de oefening is om je te dwingen ze te accepteren zonder mitsen, maren of mitsen.”

In een andere gepassioneerde monoloog, merkte Carlson op dat “het een vorm van sadomasochisme is, dominantie en onderwerping. Het gaat om macht. Als ze je medicijnen kunnen laten nemen die je niet wilt of nodig hebt, hebben ze gewonnen. Ze bezitten je. Ze bezitten je. Zij willen dat.”

Carlson legde uit dat “vaccins – die veel minder effectief zijn dan ons oorspronkelijk werd verteld, potentieel gevaarlijk voor sommigen en totaal onnodig voor tientallen miljoenen anderen – niettemin nu verplicht zijn voor vrijwel iedereen in Amerika.”

Hij vervolgde: “En waarom is dat? Waarom is dat precies het beleid?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: