Corbett Report: Valse Vlaggen: De geheime geschiedenis van Al Qaeda – Deel 1: Het ontstaansverhaal

corbett-report:-valse-vlaggen:-de-geheime-geschiedenis-van-al-qaeda-–-deel-1:-het-ontstaansverhaal

14-09-21 12: 34: 00,

corbettreport.com

We kennen allemaal het verhaal van Bin Laden en Al Qaida, het verhaal dat ad nauseam werd herhaald in de dagen, weken en maanden na de cataclysmische, katalytische gebeurtenissen van 11. September werd ad nauseam herhaald. Dit verhaal werd zo vaak herhaald dat het gebiologeerde publiek vergat dat het in wezen maar een verhaal was…

“Bestaat de Broederschap?”

“Dat, Winston, zul je nooit weten.”

“1984”

Introductie

Provincie Kandahar, Afghanistan. Mei 1998.

John Miller, een ABC-correspondent en later hoofdwoordvoerder van de FBI, beëindigt een 11-daagse reis door de wildernis aan de Afghaans-Pakistaanse grens. Het eerste wat hem opvalt is het gerommel van de generatoren die het kamp van stroom voorzien en de geur van benzine. Het tweede wat hij waarneemt is een hagelbui van kogels. Bin Laden’s konvooi nadert.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: