COVID-19 “vaccins” zijn gentherapieën – nieuwe bevindingen

covid-19-“vaccins”-zijn-gentherapieen-–-nieuwe-bevindingen

14-09-21 07: 50: 00,

mercola.com

  • De mRNA “vaccins” ontwikkeld door Moderna en Pfizer zijn gentherapieën. Zij voldoen aan alle definities van gentherapie en aan geen enkele van de definities van een vaccin. Dit is belangrijk omdat je gentherapie tegen COVID-19 niet kunt opleggen, net zo min als je hele bevolkingsgroepen kunt dwingen gentherapie te ondergaan tegen een kanker die ze niet hebben en waar ze misschien nooit risico voor lopen
  • mRNA bevatten genetische instructies voor het maken van verschillende eiwitten. mRNA-“vaccins” brengen een synthetische versie van mRNA in uw cellen die de instructies bevat om het SARS-CoV-2 spike-eiwit, het antigeen, te maken, dat vervolgens uw immuunsysteem activeert om antilichamen te maken.
  • De enige persoon die baat heeft bij een mRNA-“vaccin” is de persoon die wordt gevaccineerd, aangezien het alleen bedoeld is om de klinische symptomen te verlichten die in verband worden gebracht met het S-1 spike-eiwit. Aangezien jij de enige bent die er baat bij heeft, heeft het geen zin om je te vragen om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: