Covid gewillige handhavers: Hoe komt het dat voorheen normale mensen zo graag de dood willen brengen?

covid-gewillige-handhavers:-hoe-komt-het-dat-voorheen-normale-mensen-zo-graag-de-dood-willen-brengen?

14-09-21 02: 29: 00,

Een paar weken geleden vertelden drie vrienden me op Facebook dat ze wensten dat ik dood was.

Een van hen kende ik niet echt. Hij werd gek toen ik rustig suggereerde dat er levensvatbare behandelingsopties zijn voor mensen met Covid. Hij antwoordde: “Blijf uit mijn leven! Ik hoop dat je Covid krijgt en sterft!”

De andere twee vrienden waren mensen die ik kende op de universiteit 45 jaren geleden, een was mijn eerstejaars kamergenoot, en de andere stelde me voor aan mijn eerste vrouw. De ene stelde voor dat ik Darwins theorie zou bewijzen en aan het virus zou sterven, de andere zei alleen dat ik als egoïstische, ongevaccineerde wetenschapsontkenner verdiende wat er komen ging.

De gewillige beulen van Covid.

Ik weet dat Facebook zeker niet de ideale plaats is voor een redelijk gesprek. Maar als psycholoog vind ik het een interessant voorbeeld van een bepaalde extreme manier van denken en gedragen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: