De argumenten voor vaccineren en tegen vaccineren op een rijtje

de-argumenten-voor-vaccineren-en-tegen-vaccineren-op-een-rijtje

14-09-21 11:54:00,

De argumenten voor vaccineren gaan allen uit van de officiële cijfers gepresenteerd door overheidsinstituten waarvan de meeste een indirect of direct lijntje met de farmaceutische industrie en /of Bill Gates hebben; al was het alleen al om het grootste financiële pakket steun in de WHO dat van Gates afkomstig is.

Je kunt alleen van oprecht zuivere en ongemanipuleerde cijfers spreken als je zeker weet dat er geen sprake is van belangenverstrengeling. Hoewel ogenschijnlijk geen directe lijntjes lijken te bestaan richting de industrie, heeft iedereen wel een beeld van mensen als Ab Osterhaus, Hugo de Jonge en Diederik Gommers. De propaganda media zijn echter altijd weer in staat om dat wat besmeurd is, mooi op te poetsen.

De meeste alternatieve media baseren zich op cijfers afkomstig van het RIVM of internationale instituten. Robert Jensen haalt bijvoorbeeld in zijn meeste shows die cijfers erbij en stelt dan dat het allemaal niets voorstelt. Ook andere kanalen trekken de officiële cijfers totaal niet in twijfel. Ik zou dat toch allemaal niet zomaar klakkeloos over willen nemen.

Het uitgangspunt, dat de officiële besmettingscijfers kloppen en daarmee het oplopen of dalen van grafieken, is al een verkeerd startpunt. Waarom? Zijn die cijfer producerende instanties dan niet te vertrouwen? Dat klinkt meteen complotdenkerig. Ik wil dan toch even op de geschiedenis van 80 jaar geleden wijzen en stel u dan de vraag: “Sinds wanneer is de aard van macht zo veranderd dat we zeker weten dat we overheden blindelings kunnen vertrouwen?”

Een stukje geschiedenis volgens de mainstream geschiedschrijving: In de tweede wereldoorlog stierven zo’n 75 miljoen mensen, waaronder ongeveer 20 miljoen militairen en 40 miljoen burgers, van wie velen stierven als gevolg van opzettelijke genocide, bloedbaden, massale bombardementen, ziekte en hongersnood (bron).

Is het zeker dat overheden te vertrouwen zijn of vinden wij Westerlingen onszelf zo ontwikkeld dat we zeker weten dat figuren als Adolf Hitler nooit meer de leiding kunnen krijgen. Hij deed het niet alleen. Hij wist vele ministers en ambtenaren, maar eigenlijk hele volksstammen achter zich te krijgen; met groots gemak en met propaganda middelen die nu als antiek beschouwd kunnen worden. En dat waren meestal mensen met thuis een keurig gezinnetje.

Kijk eens naar alleen al de demonische,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: