De COVID-19 injectie/inenting is GEEN vaccin: als ze u dat verteld hebben, hebben ze tegen u gelogen

de-covid-19-injectie/inenting-is-geen-vaccin:-als-ze-u-dat-verteld-hebben,-hebben-ze-tegen-u-gelogen

14-09-21 08:03:00,

Om een vaccin te zijn, moet aan verschillende criteria voldaan zijn: 1) De injectie moet u immuun maken tegen antilichamen van een ziekteverwekker (virus of bacterie), schrijft Dr Trozzi.

2) Eer moet worden aangetoond dat de antilichamen die na de injectie worden geproduceerd, bescherming bieden tegen dat virus of die bacterie.

3) De injectie moet aantoonbaar het aantal ziekenhuisopnames of sterfgevallen ten gevolge van de ziekteverwekker verminderen.

4) De injectie moet aantoonbaar de ernstige symptomen van de ziekteverwekker verminderen.

5) Met de injectie moet worden aangetoond dat u de ziekteverwekker niet langer bij u draagt.

6) De injectie moet aantonen dat ze de overdracht van de ziekteverwekker van u op anderen stopt.

Bestudering van deze criteria

Laten we deze criteria nader onderzoeken om te bespreken of aan deze criteria is voldaan om van een “vaccin” te kunnen spreken:

1) We hebben nu ontdekt dat de injectie geen antilichaam-immuniteit verleent tegen het COVID-19-virus (SARS-CoV-2); de injectie bevordert antilichamen tegen het “synthetische spike-eiwit” dat uw cellen hebben gebouwd; dat spike-eiwit is niet specifiek voor het SARS-CoV-2-virus.

2) De geproduceerde antilichamen moeten u bescherming bieden tegen de ziekteverwekker (SARS-CoV-2-virus); maar in geen enkele studie is aangetoond dat dit het geval is en de ontwikkelaars van het vaccin hebben dit openlijk verklaard, zij weten niet of de injectie bescherming zal bieden.

3) De injectie is niet onderzocht om aan te tonen dat het aantal ziekenhuisopnames of sterfgevallen vermindert; de studies die zijn uitgevoerd waren niet bedoeld om dit te beoordelen en het is niet beoordeeld; zij verklaarden dat zij het niet weten.

4) De injectie werd niet onderzocht om aan te tonen dat ze ernstige symptomen vermindert.

5) De injectie werd niet bestudeerd om aan te tonen dat ze de overdracht van de ziekteverwekker tegenhoudt.

6) De injectie werd niet onderzocht om aan te tonen dat ze de overdracht van de ene persoon op de volgende stopt.

Zijn deze injecties dan vaccins?

De conclusie is dus NEE. Deze injectie voor COVID-19 is GEEN vaccin en alles wat het heeft aangetoond, zoals gerapporteerd door de ontwikkelaars van de injectie, is een effect op het verminderen van milde COVID-19 symptomen (de vaccins stoppen geen infectie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: