De deur sluit voor een Iran Nucleair Deal, door Philip Giraldi

de-deur-sluit-voor-een-iran-nucleair-deal,-door-philip-giraldi

14-09-21 04: 00: 00,

Critici van het buitenlands en nationaal veiligheidsbeleid van het Joe Biden-regime merkten al snel op dat de Amerikaanse soldaten die uit Afghanistan worden teruggetrokken, ongetwijfeld een hulpbron zijn die voor een nieuw avontuur ergens anders zal worden ingezet. Er werd druk gespeculeerd dat het nieuwe modelleger, volledig gevaccineerd, glorieus in al zijn geslachts- en rassendiversiteit en gezuiverd van extremisten in de gelederen, voorbestemd zou kunnen zijn om potentieel opstandige supremacisten in onverlichte delen van de Verenigde Staten neer te slaan. Maar zelfs met een steeds totalitairder wordend Witte Huis moet die optie van een burgeroorlog een brug te ver hebben geleken voor een regering die geplaagd wordt door kelderende goedkeuringscijfers, dus hebben de oude rotten in Washington zich blijkbaar gewend tot wat altijd een winnaar is geweest: kies een geschikte buitenlandse vijand en geef hem ervan langs.

Het is natuurlijk algemeen bekend dat toen Joe Biden kandidaat was voor het presidentschap,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: