De volgende Amerikaanse burgeroorlog

de-volgende-amerikaanse-burgeroorlog

14-09-21 10: 15: 00,

armstrongeconomics: COMMENTAAR: Marty,

Je had gelijk over alles! Deze nachtmerrie heeft zich precies zo ontvouwd als u zei, niet alleen hier in de VS, maar over de hele wereld, en niemand heeft geluisterd. Ik heb vele WECs bijgewoond en ben zo dankbaar voor u en uw personeel. Dit voelt hopeloos. Is het tijd om de VS te verlaten? Waar wil je dat ik heen ga? Ik zal die poging niet wagen, en zoals vele anderen. Mijn familie en ik zullen alles verliezen door dit beleid.

Blijf gezond en ik kijk uit naar de WEC in november!

Proost!

JS

ANTWOORD: Dit is een zeer belangrijk onderwerp en het zal hoog op de lijst staan van onderwerpen die wij zullen behandelen naast 2022, 2024 en 2032. We hebben te maken met een GLOBALE separatistische beweging,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: