Debat over verplichte vaccinatie: bijdrage ORF op de proef gesteld

debat-over-verplichte-vaccinatie:-bijdrage-orf-op-de-proef-gesteld

14-09-21 05: 45: 00,

Debat over verplichte vaccinatie: bijdrage ORF op de proef gesteld

14.09.2021 | www.kla.tv/19870

Debat over verplichte vaccinatie: bijdrage ORF op de proef gesteld Op 4 augustus 2021 bracht de ORF het onderwerp van verplichte vaccinatie ter sprake in haar programma Studio2. De ORF-presentator wees erop dat het verplichten van mRNA vaccins meestal alleen nog maar voor verhitte discussies zorgt. Met de volgende vraag wilde hij de zaak terugbrengen tot op een feitelijk niveau: “Wat spreekt voor verplichte vaccinatie, wat spreekt ertegen?” Als kijker zou men dus nieuwsgierig kunnen zijn naar een evenwichtige afweging van pro’s en contra’s in het programma. De enige gast was de arts Dr. Ursula Köller, lid van de commissie voor bio-ethiek, die aan het eind van dit gesprek haar persoonlijke overtuiging gaf: “Ik ben in principe voor verplichte vaccinatie”. Dat is op zichzelf niet verwerpelijk, maar het is slechts één kant van een evenwichtige bijdrage.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: