“Degenen die de certificaatverplichting handhaven, handelen tegen de epidemiewet en tegen de grondwet”

13-09-21 10: 49: 00,

Volgens advocaat Philipp Kruse bestaat er geen wet die mensen verplicht eerst hun gezondheid aan te tonen. De bewering dat niet-ingeënte mensen een gevaar voor de bevolking vormen, is een onhoudbare fictie, zei hij.

Gepubliceerd op 14. September 2021 door StS.

“Wie de certificaatverplichting afdwingt, handelt in strijd met de federale grondwet (art. 8 BV, discriminatieverbod) alsook met de epidemiewet en de Covid-wet 19 van de Zwitserse Bondsstaat”, schrijft de advocaat Philipp Kruse in zijn Telegramkanaal. Geen van deze gezaghebbende wetten bood een rechtsgrondslag voor het “perverse paradigma van een vermoeden van besmetting en ziekte van alle niet-gevaccineerden zonder uitzondering”.

Er is geen rechtsgrondslag voor de certificatieplicht.

Het Federale Hooggerechtshof zou het federale wettelijke recht dwingend moeten toepassen (Art.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: