Deur sluit zich voor een Iran Nucleair Deal

deur-sluit-zich-voor-een-iran-nucleair-deal

14-09-21 01: 31: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Critici van het buitenlands en nationaal veiligheidsbeleid van het Joe Biden-regime merkten al snel op dat de Amerikaanse soldaten die uit Afghanistan worden teruggetrokken, ongetwijfeld een hulpbron waren die ergens anders voor een nieuw avontuur zal worden ingezet. Er werd flink gespeculeerd dat het nieuwe modelleger, volledig gevaccineerd, glorieus in al zijn geslachts- en rassendiversiteit en gezuiverd van extremisten in de gelederen, voorbestemd zou kunnen zijn om potentieel opstandige supremacisten in onverlichte delen van de Verenigde Staten neer te slaan. Maar zelfs met een steeds totalitairder wordend Witte Huis, moet die optie van een burgeroorlog een brug te ver hebben geleken voor een regering geplaagd door kelderende goedkeuringscijfers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: