Er is methode in laster! Door Marcus Klöckner

er-is-methode-in-laster!-door-marcus-klockner

14-09-21 01: 07: 00,

Regeringscritici worden sociaal taboe gemaakt door in talkshows systematisch in de rechtse hoek te worden geduwd. Exclusieve herdruk uit het huidige Rubicon-boek “Zombiejournalistiek -Wat komt er na de dood van de vrijheid van meningsuiting?”

Grondrechten demo’s? Cross-thinker demo’s? Dit zijn sleutelwoorden om de zak gevuld met bruine vuiligheid te openen. Dan volgen zinnen die ik uit mijn geheugen zal samenvatten. Dat is ongeveer hoe het gaat: Onderzoeker extreem-rechts: “Realiseert u zich eigenlijk wel wie er met u meelopen bij de demonstraties? Heb je gezien dat er ook met Reichsvlaggen wordt gezwaaid?” Cue voor de moderator: speler, opname van Reichsvlaggen op de demo. Voilà, bewijs geleverd, kwaliteitsjournalistiek geleverd.

Rechts-extremisme expert: (“Zie je dat niet? Weet je eigenlijk wel wie je steunt? Als je weet dat rechtse mensen ook mee willen doen, dan moet je afstand nemen.” De aangevallene zegt iets als: “Dat hebben we gedaan, dat hebben we gedaan.” Maar dat is niet genoeg voor onze bruine vuilgooier: “Maar niet duidelijk genoeg,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: