Fauci roept op tot “veel, veel meer” vaccin voorschriften – “Als je het Amerikanen genoeg vertelt, zullen ze doen wat je hen vertelt”

fauci-roept-op-tot-“veel,-veel-meer”-vaccin-voorschriften-–-“als-je-het-amerikanen-genoeg-vertelt,-zullen-ze-doen-wat-je-hen-vertelt”

14-09-21 03: 17: 00,

Als je Amerikanen genoeg vertelt, zullen ze doen wat ze gezegd wordt, volgens Dr. Anthony Fauci.

Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, sprak zondag met CNN’s Jen Christensen.

De top medisch adviseur van het Witte Huis zei dat de verspreiding van de delta variant van COVID-19 de schuld is van degenen die niet luisterden naar experts zoals hij.

Fauci zei dat een deel van de oplossing om de verspreiding van het virus in te dammen erin bestaat dat de Amerikanen vertrouwen op “betrouwbare publieke ambassadeurs die politieke ideologieën opzij zetten en mensen ervan overtuigen zich te laten vaccineren”.(Het alternatief zou zijn om mensen te dwingen te doen wat ze gezegd wordt, zei hij. De andere optie zou zijn om veel, veel meer regels aan te nemen, zei Fauci. Ik weet dat dat veel mensen kwaad maakt, zei hij tegen Christensen. Lees verder

%d bloggers liken dit: