Het maskeren van de bediende klasse: Lelijke COVID beelden van het Met Gala zijn nu gemeengoed

het-maskeren-van-de-bediende-klasse:-lelijke-covid-beelden-van-het-met-gala-zijn-nu-gemeengoed

14-09-21 02: 27: 00, Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY), verschijnt op het 2021 Met Gala maskerloos in haar zeer modieuze en subversieve jurk, terwijl gemaskerde werknemers en bedienden haar omringen, om haar veiligheid en een soepel lopend feest te garanderen, op september 13, 2021 in New York City. (Foto: Noam Galai/GC Images)

Vanaf het begin van de pandemie zijn politieke elites er herhaaldelijk op betrapt dat zij zichzelf vrijstelden van de beperkende regels die zij oplegden aan het leven van degenen over wie zij regeerden. Gouverneurs, burgemeesters, ministers en Kamervoorzitters zijn gefilmd terwijl ze hun eigen COVID-protocollen overtraden om te dineren met hun beste lobbyistenvrienden, te genieten van een verwend kapsel in chique salons, of tot rust te komen na het ondertekenen van nieuwe lockdown- en quarantainebevelen door stiekem weg te glippen voor een weekendje weg met het gezin. De trend werd zo wijdverspreid dat ABC News alle voorbeelden verzamelde onder de kop “Elected officials slammed for hypocrisy for not following own COVID-19 advice,” terwijl Business Insider in mei de berichtgeving bijwerkte met dit: “14 prominente Democraten worden beschuldigd van hypocrisie voor het negeren van COVID-19 beperkingen die ze hun kiezers dringend verzoeken te gehoorzamen.”

De meeste van deze overtredingen waren te flagrant om te negeren en veroorzaakten dus een zekere mate van schandaal en wrok voor de politieke functionarissen die zichzelf een dergelijke vergunning gaven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: