Hoe de tweede Triell in Rusland werd gemeld

hoe-de-tweede-triell-in-rusland-werd-gemeld

14-09-21 07: 00: 00,

De Bondsdagverkiezingen worden ook in Rusland met grote belangstelling gevolgd, aangezien Duitsland nu het belangrijkste land in de EU is en nog steeds een belangrijke economische partner voor Rusland. Daarom vertaal ik de Russische televisiereportages over de verkiezingscampagne in Duitsland.

Aangezien de Duitse reportages over de Triell algemeen bekend zijn en velen deze gebeurtenis ook hebben gezien, kom ik direct tot de vertaling van de bijdrage van de Russische televisie over de Triell en de huiszoekingen in het Duitse Ministerie van Financiën.

Begin van vertaling:

Twee weken voor de verkiezingen wordt de term “opvolger van Merkel” in Duitsland voorzichtiger gebruikt: Degene die voorbestemd is om de zetel in te nemen, de CDU-collega van de Bondskanselier Laschet, heeft het – zo niet alle – beslissende TV-debat verloren. Maar de pers is er zeker van: deze keer zou de nederlaag fataal kunnen zijn voor de conservatieven. De zegevierende sociaaldemocraat Scholz wist niet alleen met haar typische gebaren een deel van Merkels kiezers aan zich te binden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: