Hoe het Westen zich mengt in de komende Russische parlementsverkiezingen

hoe-het-westen-zich-mengt-in-de-komende-russische-parlementsverkiezingen

14-09-21 10: 00: 00,

Rusland heeft volgend weekend parlementsverkiezingen. Aangezien het Westen voortdurend beweert – zonder enig bewijs te leveren – dat Rusland zich mengt in de verkiezingen in het Westen, laten we eens kijken hoe het Westen zich mengt in de verkiezingen in Rusland.

Het punt van verkiezingen is dat de bevolking van een land beslist over de politieke, economische en sociale koers van hun eigen land. Wanneer andere staten zich mengen in de verkiezingen van een land, is dat niet omdat zij willen dat het land er beter van wordt, maar omdat zij hun eigen economische en politieke belangen willen doordrukken. Westerse politici en media zien dat ook zo, althans als het om hun eigen land gaat. Dan zijn ze erg gevoelig als ze zelfs maar inmenging in hun verkiezingen vermoeden, zoals we al jaren zien in het theater over vermeende Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen of momenteel in de berichten over vermeende Russische inmenging in de komende Bondsdagverkiezingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: