Hot Mic betrapt Israëlische minister van Volksgezondheid die toegeeft “geen medische rechtvaardiging”, Vaccin Paspoorten gaan over dwang

hot-mic-betrapt-israelische-minister-van-volksgezondheid-die-toegeeft-“geen-medische-rechtvaardiging”,-vaccin-paspoorten-gaan-over-dwang

14-09-21 01: 25: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Onbewust van het feit dat hij op een hete microfoon zat en live werd uitgezonden op een tv-zender, gaf de Israëlische minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz toe dat vaccinpaspoorten in de eerste plaats bedoeld waren om sceptische mensen te dwingen het vaccin te krijgen.

“Het opleggen van “groene pas” regels aan bepaalde locaties is alleen nodig om leden van het publiek onder druk te zetten om zich te laten vaccineren, en niet om medische redenen, zei de Israëlische minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz op zondag, voorafgaand aan de wekelijkse kabinetsvergadering,” meldt Jewish News Syndicate.

Niet wetende dat zijn woorden live werden uitgezonden voor de natie op Kanaal 12, vertelde Horowitz aan minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked dat niet alleen de groene pas moet worden verwijderd als een vereiste om te dineren in openluchtrestaurants,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: