Ik beken! Bekentenissen van een samenzweringstheoreticus

ik-beken!-bekentenissen-van-een-samenzweringstheoreticus

14-09-21 05: 57: 00,

Gepubliceerd op: 14. September 2021 | Aantal reacties: 1 Commentaar

Door Uli Gellermann.

Ik doe dit al jaren: Ik beweer dat kapitalisten van allerlei pluimage hebben samengespannen tegen gewone mensen. Ik ben zo geïdeologiseerd dat ik zelfs geloof dat de wapenindustrie alleen maar in oorlogen geïnteresseerd is om er geld aan te verdienen! Dat het jarenlang conflicten tussen naties heeft gesteund, alleen om de angst voor oorlog aan te wakkeren. Want angst voor oorlog is goed om de wapenbudgetten te verhogen. Ik denk.

Kapitalisme en wereldhonger

Ik ga zelfs zo ver om het kapitalisme verantwoordelijk te stellen voor de wereldhonger. Omdat ongelijke handel tussen arme en rijke landen, beweer ik, kleine boeren schaadt, hen afhankelijk maakt van kunstmest en genetisch gemodificeerde zaden uit geïndustrialiseerde landen, en de prijs van hun producten zo laag is op de wereldmarkt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: