Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen

ik-zal-nooit-meer-een-dokter-vertrouwen

14-09-21 08:46:00,

Het gebeurde gisteren weer, twee keer. Toen ik door de commentaren op een blog post las, vond ik dit: “Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen.” Ik ben lang geleden de tel kwijtgeraakt van het aantal keren dat ik dat geschreven heb gezien, schrijft Randi Pinkerton.

Je hoort het ook. In privégesprekken met mensen die ze vertrouwen, spreken Amerikaanse burgers hun minachting uit over artsen omdat ze ons een verhaal hebben opgedrongen dat geen wetenschappelijke basis had. Velen van ons, misschien wel de meesten, herkenden dit virus onmiddellijk voor wat het is: een gewoon griepvirus dat misschien zo is gemanipuleerd dat het besmettelijker is, zo niet dodelijker, maar dat nauwelijks wezenlijk verschilt van andere griepstammen. We hebben ons hele leven met de seizoensgriep geleefd. We zagen geen reden om er bang voor te zijn totdat de medische gemeenschap, en Anthony Fauci in het bijzonder, leugens begon te vertellen.

En toen de leugens eenmaal begonnen, zijn ze nooit meer gestopt. Van een klein stroompje – “Iedereen wordt er ziek van” – tot de enorme stroom leugens over mondkapjes, “vaccins”, effectieve behandelingen, “We gaan allemaal dood!”, en zelfs het vervalsen van de cijfers om die leugens te staven, is dit bedrog één doorlopende regeringsoperatie geweest. Het werd uitgebuit om de diefstal van de verkiezingen van 2020 mogelijk te maken door middel van mail-in ballots. Nu dat is gelukt, is het doel om de knie van de overheid stevig op de nek van de bevolking te houden.

Het lijkt erop dat onze artsen in grote mate meegingen in de hoax omdat het hen in de schijnwerpers zette. Verbazingwekkend genoeg trok bijna niemand van hen de leugens in twijfel. Ze lieten alles vallen wat ze geleerd hadden in Virologie 101 en gingen volledig “cry wolf.” Het pakte goed voor hen uit. Plotseling stonden zij in het middelpunt van de belangstelling, en hun woorden werden ademloos opgevolgd. Ze namen het in zich op, genoten ervan, paradeerden door de gangen in hun witte jassen, en volgden de dictaten van D.C. religieus op. Velen van hen gingen zelfs nog verder. Ze schreven wetenschappelijke artikelen om het sprookje te promoten en ons, horigen, te instrueren hoe we ons moesten gedragen. Maskeren en sociale distantie – lachwekkend advies in het licht van de werkelijkheid – werden de ijzeren regel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: