“Infectie” of “booster immunisatie”? – een absurd debat legt de zinloosheid van Duitslands coronabeleid bloot

“infectie”-of-“booster-immunisatie”?-–-een-absurd-debat-legt-de-zinloosheid-van-duitslands-coronabeleid-bloot

14-09-21 08: 06: 00,

In zijn NDR podcast van afgelopen vrijdag, werpt viroloog Christian Drosten een blik op de toekomst van de Corona pandemie. Volgens Drosten zou Corona spoedig een “normale” ziekte kunnen worden wanneer de bevolking een verregaande immuniteit heeft ontwikkeld. Eén zin van Drosten is bijzonder opvallend. Want de viroloog ziet een infectie bij dubbel gevaccineerden helemaal niet als een probleem, integendeel. Deze infecties zijn wat hij noemt een “booster immunisatie”; dat wil zeggen een extra immunisatie die het immuunsysteem bijna perfect traint. Dit is interessant, want als je deze gedachte doordenkt, vraag je je onvermijdelijk af wie door de maatregelen in de eerste plaats tegen wat moet worden beschermd. Of om het polemisch te zeggen: Willen we de gevaccineerden hun kans op een “booster immunisatie” ontnemen? Door Jens Berger.

“Mijn doel als viroloog Drosten, zoals ik nu immuun zou willen worden, is: Ik wil vaccin immuniteit hebben en dan daar bovenop nog eens mijn eerste algemene infectie en de tweede en de derde op een bepaald moment.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: