Israëlische minister van Volksgezondheid: De Covid-pas bestaat alleen om meer druk uit te oefenen op de ongevaccineerden

israelische-minister-van-volksgezondheid:-de-covid-pas-bestaat-alleen-om-meer-druk-uit-te-oefenen-op-de-ongevaccineerden

14-09-21 05: 45: 00,

Israëlische ministers vertelden zondag aan een ministerraad dat sommige Corona-maatregelen alleen bedoeld zijn om de vaccinatiegraad te verhogen, niet om het ziektecijfer te verlagen.

In het Hebreeuws zei minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked tegen minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz: “U kunt de groene pas voor openluchtrestaurants afschaffen.”

“Ook in zwembaden, niet alleen in restaurants. Epidemiologisch gezien, klopt dat,” antwoordde Horowitz. “Het probleem is, ik zeg je dit, dat de mensen die zich niet laten vaccineren. We hebben ze nodig… anders komen we er niet uit,” voegde hij eraan toe.

Horowitz voegde eraan toe dat, hoewel het paspoort in sommige gevallen geen “medische rechtvaardiging” had, hij geen uitzonderingen wilde gaan maken “want dan zullen ze zeggen: ‘Als het geen zwembaden zijn, waarom dan wel waterparken?'”

NIEUW – Israëlische ministerie van volksgezondheid (rechts) opgenomen zeggen tegen de minister van Binnenlandse Zaken (links) “er is geen medische of epidemiologische rechtvaardiging voor de Covid paspoort,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: