Jongeren lopen meer risico op ziekenhuisopname door Pfizer-vaccin dan door COVID

jongeren-lopen-meer-risico-op-ziekenhuisopname-door-pfizer-vaccin-dan-door-covid

14-09-21 10: 55: 00,

Volgens een nieuwe voorpublicatie van een studie hadden jongens van 12 tot 15 jaar zonder onderliggende medische aandoening vier tot zes keer meer kans om te worden gediagnosticeerd met door vaccinatie veroorzaakte myocarditis dan dat zij in het ziekenhuis werden opgenomen met COVID.

Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat jongens tussen 12 en 15 die geen onderliggende medische aandoeningen hadden, vier tot zes keer meer kans hadden om gediagnosticeerd te worden met vaccin-gerelateerde myocarditis dan om opgenomen te worden met COVID.

Om kinderen met aanwijzingen voor hartschade te identificeren, omvatte de retrospectieve epidemiologische evaluatie kinderen die tussen 1 januari en 18 gediagnosticeerd werden met COVID. In juni werden de rapporten over verwondingen in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) bekeken van adolescenten van 12 tot 17 jaar die mRNA-COVID-vaccin hadden gekregen.

De onderzoekers identificeerden een totaal van 257 cardiale ongewenste voorvallen (CAE) met behulp van inclusiecriteria die voldeden aan de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) werkdefinitie van myocarditis.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: