Kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden ten gevolge van vaccins toegezonden aan het EMA en alle leden van het Europees Parlement

kennisgevingen-van-aansprakelijkheid-voor-schade-en-overlijden-ten-gevolge-van-vaccins-toegezonden-aan-het-ema-en-alle-leden-van-het-europees-parlement

14-09-21 01: 58: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Bij de hervatting van het Europees Parlement op maandag september 13 2021, met als eerste agendapunt een debat over gezondheid en ziektepreventie, gevolgd door een stemming op dinsdag, is aan alle leden van het Europees Parlement een brief betekend waarin zij aansprakelijk worden gesteld voor schade en overlijden als gevolg van COVID-19-vaccins, en is deze verzonden aan de uitvoerend directeur van het Europees Geneesmiddelenbureau.

De kennisgeving ging vergezeld van een samenvatting van het laatste wetenschappelijke bewijsmateriaal met betrekking tot interacties tussen vaccins en het immuunsysteem, en een brief van overlevenden van de Holocaust waarin een stopzetting van het vaccinatieprogramma en een einde aan de onwettige medische dwang wordt geëist.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: