Langetermijneffect van vaccins is een grote onbekende

langetermijneffect-van-vaccins-is-een-grote-onbekende

14-09-21 09: 58: 00,

In de 1930s en in de 1960s, rookten dokters en beweerden zelfs dat het spanning verlichtte. In de daaropvolgende jaren werd namelijk een verband tussen sigaretten en longkanker vastgesteld op basis van epidemiologische, dierlijke, cellulaire pathologische en chemisch-analytische studies. De sigarettenfabrikanten ontkenden, net als Bill Gates en de farmaceutische bedrijven vandaag, dit bewijs en noemden het een “in scène gezette samenzwering”. Interessant dat dit steeds naar voren komt als een verdediging. Zelfs in de 1960s geloofde slechts een derde van alle Amerikaanse artsen dat het bewijs tegen sigaretten was geleverd.

Hier hebben we Modern die toegeeft dat ze hun vaccin in slechts 2 dagen hebben ontwikkeld. De gemiddelde tijd voor goedkeuring van een geneesmiddel door de FDA is 12 jaar. Ik vlieg niet meer met United Airlines vanwege wat ze met hun personeel hebben gedaan. Geen vaccin, je krijgt verlof zonder loon om te proberen mensen te dwingen tot

” Lees verder

%d bloggers liken dit: