Maak je klaar voor de perfecte storm

maak-je-klaar-voor-de-perfecte-storm

14-09-21 11: 51: 00,

Ik heb vorig jaar veel tijd besteed aan het bestuderen van Covid-gegevens, het maken van grafieken met Covid-gegevens en het maken van analyses met Covid-gegevens. Ik ging ervan uit dat als de mensen de gegevens in hun context zouden zien en niet alleen de uiterst selectieve cijfers die door de regering en hun lakeien van de wereldpravda naar buiten worden gebracht, zij vanzelf hun fouten zouden inzien, hun angst zouden opgeven en zouden eisen dat er een eind aan deze waanzin zou komen. Hoe grappig. Hoe naïef.

Wat ik in plaats daarvan heb ontdekt is dat mensen in het algemeen totaal ongevoelig zijn voor gegevens en feiten. Het maakt niet uit hoeveel tabellen ik en anderen hebben gepubliceerd waaruit absoluut geen verschil blijkt tussen, laten we zeggen, Groot-Brittannië met vergrendeling en Zweden zonder vergrendeling – het maakt geen verschil. Als Groot-Brittannië niet had afgesloten, zou het dodental hoger zijn geweest. Als Zweden zich had afgesloten, zou het dodental lager zijn geweest. Mensen klampen zich nog steeds vast aan deze anti-logica,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: