Mainstream media worden hysterisch als rapper waarschuwt dat men voor het nemen van het vaccin zich moet informeren over mogelijke bijwerkingen

mainstream-media-worden-hysterisch-als-rapper-waarschuwt-dat-men-voor-het-nemen-van-het-vaccin-zich-moet-informeren-over-mogelijke-bijwerkingen

14-09-21 07:08:00, Uitsnede foto Nicki Minaj © Lightspace Studios (CC BY 3.0) Nadat rapper Nicki Minaj controverse veroorzaakte over een tweet die ze had geplaatst over de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin, begon de mainstream media onmiddellijk te liegen en verkeerd te rapporteren wat ze had gezegd, wat een zeldzame glimp voor normies opleverde van hoe de pers de waarheid verdraait, bericht Summit.news.

Het spektakel begon nadat Minaj tweette over wat er met de vriend van haar neef in Trinidad was gebeurd toen hij het vaccin had genomen.

“Mijn neef in Trinidad neemt het vaccin niet omdat zijn vriend het kreeg en impotent werd. Zijn testikels zijn opgezwollen. Zijn vriend stond op het punt te gaan trouwen en nu heeft het meisje het huwelijk afgeblazen. Dus bid er gewoon over en zorg ervoor dat je blij bent met je beslissing en laat je niet intimideren,” schreef Minaj.

My cousin in Trinidad won’t get the vaccine cuz his friend got it & became impotent. His testicles became swollen. His friend was weeks away from getting married, now the girl called off the wedding. So just pray on it & make sure you’re comfortable with ur decision, not bullied

— Nicki Minaj (@NICKIMINAJ) September 13, 2021

Dat veroorzaakte onmiddellijk een absolute meltdown, zowel onder Minaj’s eigen fans als in de mainstream media, maar de zangeres trok daarna ten strijde tegen de pers die haar boodschap herhaaldelijk verkeerd interpreteerde.

MSNBC’s Joy Reid beweerde dat ze “zo verdrietig was dat je dat deed,” waarop Minaj antwoordde: “Dit is wat er gebeurt als je zo dorstig bent om een andere zwarte vrouw neer te halen (op verzoek van de blanke man), dat je niet de moeite hebt genomen om al mijn tweets te lezen. Mijn God ZUSTER doe het beter, stel je voor dat je domme reet op tv komt een minuut na een tweet om een vals verhaal over een zwarte vrouw te verspreiden.”

Minaj vervolgde met een andere missive waarin ze verklaarde: “De twee blanke mannen die daar zitten en hun hoofd knikken omdat deze Oom Tomiana het werk doet, Chile. Hoe triest.”

De rapper noemde Reid vervolgens een “liegende homofobe trut”, verwijzend naar haar oude blogberichten, waarvan Reid beweerde dat ze het werk waren van een mysterieuze “hacker”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: