Media wordt gek als Minajs waarschuwt dat mensen moeten oppassen voor mogelijke bijwerkingen voordat ze het vaccin nemen

media-wordt-gek-als-minajs-waarschuwt-dat-mensen-moeten-oppassen-voor-mogelijke-bijwerkingen-voordat-ze-het-vaccin-nemen

14-09-21 10: 36: 00,

Hysterische ineenstorting na melding rapper over bijwerkingen vaccin.

Nadat rapper Nicki Minaj de controverse had aangewakkerd met een tweet over de bijwerkingen van het vaccin COVID-19, begonnen de mainstream media onmiddellijk te liegen en verkeerd te rapporteren wat ze had gezegd.

Het spektakel begon nadat Minaj tweette wat er met het vriendje van haar neef in Trinidad was gebeurd toen hij het vaccin kreeg.

“Mijn neef in Trinidad wil het vaccin niet omdat zijn vriend het kreeg en impotent werd. Zijn testikels waren opgezwollen. Zijn vriend stond op het punt te gaan trouwen en nu heeft het meisje het huwelijk afgeblazen. Dus bid er gewoon over en zorg ervoor dat je blij bent met je beslissing en laat je niet pesten,” schreef Minaj.

Mijn neef in Trinidad wil het vaccin niet krijgen omdat zijn vriend het kreeg en impotent werd. Zijn testikels zijn opgezwollen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: