Medisch autoritarisme en de ontluikende bioveiligheidsstaat: Boycot Vaccin Mandaten en COVID Paspoorten

medisch-autoritarisme-en-de-ontluikende-bioveiligheidsstaat:-boycot-vaccin-mandaten-en-covid-paspoorten

14-09-21 11: 30: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Net zoals velen meer dan een jaar geleden voorspelden, heeft de uitrol van het vaccin voor Covid-19 en de implementatie ervan intense polarisatie en sociale segregatie geïntroduceerd door de implementatie van verplichte vaccinaties voor werknemers en vaccinpaspoorten. Medisch autoritarisme en de ontluikende bioveiligheidsstaat zijn hier, en breiden zich in real time uit. In New York City, San Francisco, Frankrijk en Italië zijn vaccinpaspoorten verplicht voor de toegang tot bijna alle openbare gelegenheden binnenshuis: restaurants, bars, musea, bioscopen, en meer. Ook, honderden bedrijven, hogescholen, federale en staatsagentschappen verplichten spoedeisende experimentele injecties zonder lange termijn kennis van bijwerkingen.

Ja,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: