Menselijke medische experimenten zonder geïnformeerde toestemming: EMA en leden van het Europees Parlement (MEP) op de vingers getikt wegens misdaden tegen de menselijkheid

menselijke-medische-experimenten-zonder-geinformeerde-toestemming:-ema-en-leden-van-het-europees-parlement-(mep)-op-de-vingers-getikt-wegens-misdaden-tegen-de-menselijkheid

14-09-21 01: 03: 00,

Alle artikelen van Global Research zijn te lezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Laat er geen misverstand over bestaan. Wat vandaag gebeurt, voor onze ogen, is wat er gebeurde met menselijke medische experimenten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze experimenten waren zonder geïnformeerde toestemming. Veel gevangenen werden ingeënt met experimentele medicijnen.

Na de oorlog, toen kampen als Dachau werden bevrijd, konden de overlevenden hun vervolgers identificeren. Sommige van die geredden leven vandaag nog. En vandaag staan ze volledig achter Doctors for Covid Ethics (D4CE) in de beschuldigingen, niet alleen aan het adres van de farmaceutische profiteurs en de regelgevende instanties onder hun controle, maar ook aan het adres van parlementariërs die het lopende wereldwijde experiment goedkeuren zonder er ook maar een woord tegen te zeggen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: