Midden-Oosterlingen sterven omdat “lokale kennis” niet winstgevend is voor westerlingen

midden-oosterlingen-sterven-omdat-“lokale-kennis”-niet-winstgevend-is-voor-westerlingen

14-09-21 08: 59: 00,

Dus ze zijn eindelijk wakker geworden! De media die ons decennia lang hebben verteld dat het Midden-Oosten vol Arabieren in gestreepte hoofddoeken zit die op kamelen door de woestijn rijden, beginnen zich nu te realiseren dat er een watercrisis in het Midden-Oosten zou kunnen zijn!

Dit is de laatste openbaring van de mensen die er tien jaar over hebben gedaan om te ontdekken dat als je iedereen zijn gewassen afpakt om er biobrandstof van te maken, de landen die ze verbouwen niet genoeg te eten zullen hebben. Dezelfde mensen die er evenveel tijd voor nodig hadden om uit te werken hoe die landen de koolstofemissiedoelstellingen niet kunnen halen zonder de kerncentrales te reactiveren, die werden verondersteld de grote vijand te zijn voordat klimaatverandering werd gebruikt om de kleine en minder machtige te controleren.

Men vraagt zich af waarom het zo lang duurde om dit uit te werken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: