Onze Goden hebben geen hoofden

onze-goden-hebben-geen-hoofden

14-09-21 12: 15: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

We zitten op een spooktocht ter grootte van een planeet naar Armageddon, en niemand rijdt.

Zeker op het eerste gezicht lijkt het alsof iemand rijdt. Het lijkt erop dat er regeringen zijn die geleid worden door verkozen ambtenaren, en dat die ambtenaren regelmatig samenkomen met de ambtenaren van andere regeringen om te bepalen hoe de wereld bestuurd moet worden.

Dan kijk je wat beter en ontdek je dat het helemaal niet zo werkt. De officieel verkozen regeringen worden gecontroleerd door plutocratische instellingen uit de bedrijfswereld en de financiële wereld, die geen loyaliteit hebben tegenover de burgers van eender welk land dat ze overheersen, en die rijkdom spenderen aan het manipuleren van die regeringen in verhouding tot hun belang in het veiligstellen van de belangen van de plutocratie.

Dan kijk je nog wat beter en het wordt nog vreemder, want je ziet dat zelfs de plutocraten niet echt zelf de lakens uitdelen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: