Open microfoon betrapt Israëlische minister van Volksgezondheid die toegeeft dat vaccinpaspoorten in werkelijkheid over dwang gaan

open-microfoon-betrapt-israelische-minister-van-volksgezondheid-die-toegeeft-dat-vaccinpaspoorten-in-werkelijkheid-over-dwang-gaan

14-09-21 12:58:00, De Israëlische minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz, die zich niet bewust was van het feit dat hij achter een open microfoon zat en live op TV werd uitgezonden, gaf in feite toe dat vaccinpaspoorten in de eerste plaats bedoeld zijn om sceptische mensen te dwingen zich te laten vaccineren, schrijft Theexpose.uk.

In Israël werd eerder dit jaar de “Groene Pas” ingevoerd voor publieke ruimten, restaurants, sportscholen, grote evenementen en andere gelegenheden, waarbij burgers een bewijs van vaccinatie of natuurlijke immuniteit moeten overleggen om toegang te krijgen tot deze ruimten.

Het lijkt er echter op dat de “Groene Pas” minder een volksgezondheidsmaatregel is en meer een methode om het publiek te dwingen het vaccin te nemen, volgens de beelden die zondag vóór een vergadering werden opgevangen, die ’s avonds door het Israëlische Channel 12 News werden uitgezonden en door de Times of Isreal werden gemeld.

NEW – Israeli Ministry of Health (right) recorded saying to the Minister of Interior (left) “there is no medical or epidemiological justification for the Covid passport, it is only intended to pressure the unvaccinated to vaccinate”.pic.twitter.com/c3oAOpZdEE

— Disclose.tv (@disclosetv) September 13, 2021

Backup:

Sprekend in het Hebreeuws, zei minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked tegen minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz dat “u de Groene Pas voor openluchtrestaurants kunt schrappen.”

Horowitz reageerde door te zeggen: “Ook in zwembaden, niet alleen in restaurants. Epidemiologisch gezien is het correct. Het punt is, ik zeg je dit, ons probleem zijn mensen die zich niet laten vaccineren. We hebben ze nodig… anders… komen we hier niet uit.”

Horowtiz voegde er vervolgens aan toe dat hoewel de pas in sommige scenario’s geen “medische rechtvaardiging” heeft, hij geen uitzonderingen wil gaan maken, “want dan zullen ze zeggen ‘als het geen zwembaden zijn, waarom dan wel waterparken?’”

Israël is een van de landen met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld, met 61 procent van de gehele bevolking volledig ingeënt, volgens gegevens van de Johns Hopkins University. Bovendien is het land momenteel bezig met het toedienen van boosterprikken, die momenteel beschikbaar zijn voor iedereen boven de leeftijd van 30 jaar.

Wie weigert de prik te nemen, wordt uitgesloten van de “Groene Pas” – zelfs volledig gevaccineerden die twee prikken hebben gekregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: