Pan-Amerikaanse gezondheidsorganisatie OPS roept op tot “prioritering van vaccinatie van zwangere en zogende vrouwen”

13-09-21 10: 48: 00,

“In Mexico en Colombia is covid-19 de belangrijkste oorzaak van moedersterfte in het jaar 2021,” beweerde OPS-directeur Carissa Etienne.

Gepubliceerd op 14. September 2021 van WS.

De Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (OPS) houdt zich bezig met bangmakerij en heeft op 8 september opgeroepen zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven voorrang te geven aan experimentele “vaccins” Covid 19. Dit meldde de Panamese krant La Prensa onder verwijzing naar het persbureau Agence France-Presse (AFP).

“Het inenten van zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven tegen Covid-19 moet een prioriteit zijn in Amerika,” zo werd OPS-directeur Carissa Etienne geciteerd. Het is “uiterst belangrijk” dat zwangere vrouwen toegang hebben tot het Covid-vaccin,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: