Phuket resort eiland plant 10 meer quarantaine faciliteiten

phuket-resort-eiland-plant-10-meer-quarantaine-faciliteiten

14-09-21 05: 37: 00,

De escalerende situatie met runderen in Phuket heeft de autoriteiten ertoe aangezet meer “isolatiecentra” op te zetten 10. De gouverneur van Phuket, Narong Woonsiew, zei gisteren dat de stijging van het aantal besmettingen een afspiegeling was van de covidale situatie in Bangkok 2 maanden geleden.

Phuket heeft gemiddeld meer dan 200 covid-gevallen per dag (tussen 206 en 258 nieuwe infecties per dag) in de afgelopen 13 dagen, wat volgens de gouverneur “een ernstige zorg voor de bewoners is dat de ziekenhuizen zullen worden overweldigd.”

Eerder deze week schreef The Thaiger dat 81% van de ziekenhuisbedden op Phuket momenteel bezet zijn door covid-gevallen. De gouverneur zegt dat ongeveer 300 besmette mensen wachten op opname in het ziekenhuis, en dat dit aantal naar verwachting zal stijgen.

Gouverneur Narong zei dat hij plaatselijke ambtenaren en gemeenschapsleiders heeft opgedragen in elk subdistrict isolatiecentra op te zetten. Deze centra zullen asymptomatische gevallen huisvesten en hen scheiden van hun families en gemeenschappen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: