Plotselinge sterfgevallen van jonge atleten en de “vaccinatiemaffia” samenzwering van het zwijgen

plotselinge-sterfgevallen-van-jonge-atleten-en-de-“vaccinatiemaffia”-samenzwering-van-het-zwijgen

14-09-21 10: 10: 00,

“De jonge atleet Christian Blandini, die in juni jongstleden 20 werd en in Catania een veelbelovende volleybal- en beachvolleybalspeler is, is op 9 september plotseling overleden”, schrijft Catania Today.

Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn er een aantal “plotselinge sterfgevallen” geweest onder jongeren die vóór het “plotselinge overlijden” in blakende gezondheid verkeerden. Het bizarre is dat weinig media hebben gemeld of het slachtoffer het experimentele gen-medicijn voor zijn dood had gekregen. Het gebrek aan onderzoek door een “misdaad”-verslaggever wekt nog meer argwaan, vooral wanneer de “plotselinge dood” een 20-jarige atleet betreft.

Hiermee wil ik geenszins suggereren dat de arme Christian Blandini is overleden ten gevolge van vaccinatie, aangezien hierover geen informatie bestaat. Het zou echter interessant zijn te weten of dit soort nieuws niet bestaat, of dat deze berichten opzettelijk worden weggelaten, zoals het geval is bij sommige “onzorgvuldige” artsen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: