Popcultuur mode bestrijden in Noord-Korea

popcultuur-mode-bestrijden-in-noord-korea

14-09-21 08: 50: 00,

De Zuid-Koreaanse media publiceren op gezette tijden verhalen over hoe het Noorden weer een groep tieners onderdrukt. Het laatste nieuwsbericht dat de auteur tegenkwam, kwam van Korea Times: Een groep leerlingen van de Anju Middelbare School, die op stage waren bij de Rode Jeugd Garde, werden gezien terwijl ze zongen en dansten op een liedje van de Zuid-Koreaanse boyband BTS, “Blood, Sweat &Tears.” Volgens een niet-geverifieerde anonieme bron weet Noord-Korea dat de band vele malen de Billboard hitlijsten heeft aangevoerd, en jonge Noord-Koreanen houden van de liedjes van BTS vanwege hun betekenisvolle teksten die de luisteraars vertellen om “van zichzelf te houden” Niet het moederland!

Hoe accuraat zijn de geruchten over de doodstraf voor het luisteren naar Zuid-Koreaanse muziek? Als men de officiële media van de DVK zorgvuldig leest, kan men daar voortdurend en vrij vaak aandacht vinden voor jeugdkwesties en de strijd tegen vreemde culturele invloeden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: