President Poetin gaat in zelfgekozen isolement na contact met coronabesmette mensen

president-poetin-gaat-in-zelfgekozen-isolement-na-contact-met-coronabesmette-mensen

14-09-21 01: 34: 00,

s Ochtends had Poetin een ontmoeting met president Assad, waarna het bericht kwam dat hij contact had gehad met mensen die besmet waren met Corona. Poetin zit nu in een zelfgekozen isolement, maar werkt verder.

Vroeg in de ochtend om 7 uur Moskou-tijd meldde het Kremlin dat Poetin een ontmoeting had gehad met president Assad. Daarna annuleerde Poetin alle geplande bijeenkomsten toen hij te horen kreeg dat hij contact had met iemand die besmet was met Corona, waarop Poetin in zelfgekozen isolement raakte. Ik heb het verslag van de Russische televisie hierover vertaald.

Begin van vertaling:

Vladimir Poetin heeft contact gehad met verschillende mensen die ziek zijn met COVID-19 maar is zelf volledig gezond, aldus presidentieel woordvoerder Dmitry Peskov. Volgens de woordvoerder is er geen reden om speciale maatregelen op te leggen in verband met de zelfisolatie van de president.

Vladimir Poetin zei in een telefoongesprek met zijn Tadzjiekse ambtgenoot Emomali Rakhmon dat hij voor een bepaalde periode zelfisolatie in acht zal moeten nemen vanwege de ontdekte gevallen van het coronavirus in zijn omgeving.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: