Prof. Stefan Hockertz komt terug met een expertiserapport

13-09-21 10: 50: 00,

Samen met andere onderzoekers heeft Hockertz een deskundig advies opgesteld over het genpreparaat van Pfizer. Voor adolescenten is het onnodig, ondoeltreffend en onveilig. Het serum moet voor alle leeftijdsgroepen uit de handel worden genomen.

Gepubliceerd op 14. September 2021 door StS.

Prof. Dr. Stefan Hockertz, hoogleraar Moleculaire Immunotoxicologie, heeft onlangs zijn vaderland Duitsland moeten ontvluchten wegens represailles (Corona-Transition reported).

Nu doet hij verslag uit zijn ballingschap met een deskundig advies. De analyse is gemaakt in samenwerking met de stichtende leden van de vereniging “Artsen voor Covid Ethiek”, Prof. Sucharit Bhakdi en Prof. Michael Palmer, schrijft het Oostenrijkse Wochenblick.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: