Schokkende studie uit Japan toont enorme toename in zelfmoordcijfers door “COVID beperkingen”

schokkende-studie-uit-japan-toont-enorme-toename-in-zelfmoordcijfers-door-“covid-beperkingen”

14-09-21 05: 39: 00,

Hier is een studie die in de media helemaal niet aan bod is gekomen, ook al levert zij opzienbarende resultaten op die de beweringen van Amerikaanse gezondheidsdeskundigen weerspreken dat de COVID-beperkingen niet tot een toename van het aantal zelfmoorden hebben geleid.

Uit een recente studie in het VK is gebleken dat sinds het begin van de pandemie vijf keer zoveel kinderen aan zelfmoord zijn gestorven als aan COVID (in de VS en het VK zijn bijna geen kinderen – en geen gezonde kinderen – aan COVID gestorven). En dat het aantal zelfmoorden in Japan het afgelopen jaar is toegenomen, is al gedocumenteerd.

Volgens deze nieuwe studie, uitgevoerd door onderzoekers van een Japanse universiteit in samenwerking met het Japanse Centrum voor toezicht op besmettelijke ziekten, zijn er tussen juli 2020 en maart 2021 2.665 extra sterfgevallen vastgesteld. De methodologie van de studie was vergelijkbaar met die van een eerdere studie. “Overdreven sterfte” werd gedefinieerd als het verschil tussen het werkelijke aantal sterfgevallen en de verwachte epidemiologische drempel (uitgaande van

” Lees verder

%d bloggers liken dit: